Cookie og Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at
tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på
siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine
cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad
det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til
dem.
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun
indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Justdrive ApS. Ved indsamling,
behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende
lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk
forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el.
tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette
annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne
vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive
mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at
hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Facebook, Linkedin, Google ads og ActiveCampaign og samtidig kan en af følgende også
anvendes i vores annoncering, se link: https://danskemedier.dk/tredjeparter/
Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til
tredjelande.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til
anmeldelsessiden Google Ratings eller Trustpilot.

Vi har vores hjemmeside hos C-Posting, Microsoft, Active Campaign og betalingssystem
gennem Stripe, Recurly, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du
oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i C-Posting, Microsoft Asia, Active Campaigns
datacentre.
Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt.
Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger
i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun
personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til
databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti
for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

PERSONOPLYSNINGER
Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til
dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne
informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du
tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny
bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.
Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger
om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke
sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster
informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og
betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på
siden. Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at
indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores
services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger
vores webshop.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse
(hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende
lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når
dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt
eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes
kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have
mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services,
du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at
optimere og forbedre vores services og indhold. Dine almindelige kontaktoplysninger som navn
og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos
os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en
leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse.
De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes
kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Stripe, Recurly,
inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det
totale købsbeløb og faktureringsinformation.
Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke
hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og
afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis
behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde
samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et
produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem,
når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter
oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel
tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk
placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er
kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i
afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.
Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse
behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver
samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine
oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format
(dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne
anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller
slettet. Henvendelse herom kan ske til: hey@justdrive.today. Hvis du vil klage over vores
behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse
behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til
ovennævnte e-mailadresse.
Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Justdrive ApS
Filmbyen 30
2650 Hvidovre
E-mail: hej@justdrive.today